Idioma

dimecres, de novembre 30, 2011

MoDa través dels Anys..

La roba no sempre han estat de la moda, en les persones fet solia usar roba només per la calor! Que es remunta a l'època dels homes de les cavernes. Ningú sap amb exactitud quan l'home de les cavernes vivien, o exactament com es vestien, però la gent té una idea. Homes de les cavernes no portava molt, o de vegades res en absolut, però quan portava la roba, que era dels animals que atrapats. Probablement feia servir pell de tigre i altres animals que han estat en aquest món abans que els éssers humans van evolucionar en éssers civilitzats. Més tard, els éssers humans van començar a afegir una mica de la moda al seu estil, i això poc a poc es va convertir en una tendència. Aviat ningú va ser capturat mort sense roba.
Els romans eren al voltant de 40 dC-420 dC. El que els romans usaven era molt semblant al que el poble de Grècia portava. No podia cosir, així com ara podem, perquè els seus agulles van ser fràgils i febles. Togues eren una solució fàcil al problema. Togues són com un drap va colpejar al seu voltant, la majoria eren de llana, però la gent amb més diners que portava de lli. No podien usar els botons, ja sigui perquè el que necessita per a cosir. És per això que utilitza una gran quantitat de fermalls i tancaments. No gaire diferent avui en dia que hi havia diferents tipus de roba interior, un exemple seria els boxejadors subligar o escrits a sinctus. Les dones portaven una tela de la roba interior, lligat a cada costat. La roba interior es van fer de lli. El millor tipus de roba de llit eren espanyols, sirians i egipcis. La túnica era en general l'equip principal en l'època romana. Els homes usen la seva túnica fins als genolls i les mànigues es va interrompre. Les dones portaven les seves túniques oposades, sinó que portava els pantalons i mànigues llargues. Era molt femenina portar les seves mànigues llarga túnica, i li va prendre tres segles abans que els homes van començar a usar les mànigues massa llargues. Algunes vegades es va posar molt fred, i després els romans es posaria 2-3 túniques. La primera capa es deia subucula, el que seria ben ajustades, com una armilla. La segona capa es diu el intusium. L'emperador August va ser conegut per usar quatre capes de túniques durant l'hivern. Túniques canviat lleugerament en funció de qui eres. Un senador es posaria la túnica amb una línia porpra va pel centre, un genet es posaria la túnica amb 2 línies de color porpra va cap avall. Una persona molt alta qualitat que fan servir la seva túnica brillant, amb fulles brodades. Només faria servir això per a ocasions molt especials. Només els romans podien portar cert una toga, un estranger no podia portar una toga en públic. Al principi s'usava una toga sobre el cos nu, però després els romans van començar a usar les seves túniques en les seves togues. Vestir de les dones era molt menys estrictes després programari homes. Les dones portaven vestits que van ser anomenats Stog. Les dones van començar a usar els seus Stog blanc, però això no es va quedar per molt de temps, i aviat va començar a utilitzar Stog de tots els colors. Vestir als nens era molt més simple. Només portava cinturó de seguretat simples togues. Els nens portaven amulets anomenats bulla. Els nens de deixar d'usar els seus bullas als 16 anys, però les nenes d'ells va seguir fins que es casaven.
Tot el que sabem sobre els egipcis és de les moltes pintures que va fer en les seves parets. Egipte estava molt calent, pel que probablement feia servir roba molt reveladora. D'acord amb les pintures que portava un munt de roba de lli. Els nens d'Egipte en general caminaven completament nus, sinó que ho va fer fins als 6 anys. Els homes en general portava un tapall. Les dones portaven vestits rectes amb un o dos tirants. Tant homes com dones portaven maquillatge i les joies en honor als déus.

En 1100 la llana es va fer molt popular per a totes les classes, ja que estava molt calenta. Una mica més tard una nova moda francesa anomenada bliaut es va convertir en la tendència. A bliaut es veu una mica com el que els sacerdots solien dur. Una túnica blanca que s'assembla una mica com un vestit. Tant els homes com les dones usaven bliauts. Bliauts en un primer moment en forma moderada al voltant del seu amo, però més tard es va convertir en una moda de portar el seu bliauts forta! Els homes en la dècada de 1100 portava roba interior anomenada Brais. Aquest va ser també el francès. Els homes vestien pantalons de trucades mitges. Mànega era en realitat dues peces separades. Un per a cada cama. Hi havia tot tipus de mànega, però a ratlles eren els més populars. Mànega va començar fluix i que s'ajusti millor, i igual que bliauts l'estil va canviar l'ala. Mànega va ser usat en general fins als genolls, i van ser prou àmplia com per encaixar-hi els calaixos. Els homes de classe alta en general no usaven barrets. Roba femenina era molt menys complicada. Un vestit de dona cada dia consistirà en una túnica per sota, una túnica, i toca una. Les dones casades es trena els cabells, i portar un vel. El cabell llarg era una manera enorme, alguns estaven tan desesperats que havien comprar cabell dels morts, i el faria servir. Una toca un llençol que cobria el coll, la barbeta i, sovint també.

L'any 1200 els homes portaven túniques sobre camises de lli. No hi va haver més opcions de les túniques per triar a partir d'ara. Vostè podria tenir un amb punts o ratlles vermelles, o gairebé qualsevol altra cosa. Més que els homes portaven una Cyclas, que era una samarreta sense mànigues. Els homes també usaven mantells, que s'embolica formal. Les dones dels anys 1200 portava un vestit molt ajustada, amb mànigues llargues i estretes. Les dones portaven més rics brodats, mantes i pells. La individualitat s'expressa a través del cabell, i tocats en l'any 1200. Un estil molt comú era el barbeta. Aquest estil va ser que el barret, tocat o té una corretja que passa per sota del coll del seu amo.

La majoria de la gent en l'Edat Mitjana portaven llana i roba interior feta de lli formulari. La gent rica usava colors brillants i millors materials, i més jaquetes. A prop del final de l'Edat Mitjana els homes rics portava la mànega, i les jaquetes. Les dones portaven vestits que flueixen, i els barrets bojos com el cor, o amb temes de papallona, ​​o fins i tot tapes de campanar alt, i turbants italià! Les ordres sagrades portava molt de temps els hàbits de llana. Diferents ordres tenien hàbits diferents colors. Per exemple, el Benet XVI vestia de negre, i els cistercencs portava sense tenyir la llana, o blanc. Roba començar a ser molt estrictes, fins i tot les Clarisses van haver de sol · licitar al Papa per tal de ser capaços d'usar mitjons de llana blanca. Els homes camperols usaven mitges, o túniques. Les dones camperoles portaven vestits llargs sense mànigues, i es cobrien els cabells amb toques. A l'hivern es posaria pell d'ovella, llana, guants i abrics. Cobrir les seves botes en patenes de fusta per mantenir els seus peus secs. Homes i dones vestits gairebé mai es van rentar, però es van rentar la roba interior amb regularitat. Dones riques portaven una gran quantitat de joies.

La moda en la dècada de 1600 va començar a ser una mica més lliure, i la mirada occidental es va produir en l'estil. Els homes van començar a usar botes de cuir i barrets de cuir de vaquer, però la mànega encara estava en l'estil. Camises per a homes roba tenia els punys de profunditat. Una nova moda va ser una bogeria, com un collaret de coll. Barbes i bigotis grans eren molt populars en la dècada de 1600 van ser cridats els Van Dykes. Vestits eren molt populars, però la gent va deixar d'usar el 1620. Els homes de moda portaven capes i capes. El pèl es portava llarg coll i estava pentinat cap enrere. El tall de cabell ha anat canviant, i per la dècada de 1630, llargs rínxols solts estaven de moda. El 1610 les sabates plànols es va fer popular, aviat la gent transforma la sabata pla en el taló baix. Nens vestits exactament igual que els adults mini. Les dones van començar a utilitzar vestits plana avorrida.

A la dècada de 1800 van ser ajustats vestits de les dones en tot el tors. Les dones tenien prop de 4 equips cadascun, i tenien vestits diferents per a diferents moments del dia. Vestits del matí es col · loquen dins de la casa. El vestit del matí era de coll alt, màniga llarga, i era molt senzilla. El vestit de nit, que va ser portat fora de la casa, era molt decorativa amb puntes, cintes, i la compensació. En general són de tall baix amb mànigues curtes. Per a les dones el pentinat va ser recollit en un monyo, i es va ficar al front en 1825. Les dones casades que van continuar portant mobcaps, que ara havia més àmplia desborda a tapar-se les orelles. Cap dona sortia de casa sense un barret o gorra. Moda masculina va acabar amb l'encaix i el brodat. Pantalons es feien més llargs, i els homes van començar a adoptar vestit negre amb cua, i els pantalons plana. Camises encara es feien de lli i barrets de copa va començar a fer-se popular. Perruques va començar a ser especialment gran molt popular, per descomptat, això va portar a la gran moda de perruques blanques. Les nenes encara vestit molt semblant a la seva mare, malgrat els seus vestits eren molt més simple. Finalment, en les dones a finals de 1800 va començar a treballar, de manera que van començar a usar vestits, i després van començar a utilitzar pantalons.

El 1910 les dones van començar a fer servir grans barrets en comptes de grans perruques, capes llargues amb pantalons grans i llargues bufandes d'ample. Per a les dones de negocis conjunts que porten armilles color negre, amb faldilles de color negre. A la dècada de 1920 un barret anomenat el barret cloche va entrar en l'estil, és difícil descriure la forma del barret cloche, en poques paraules, perquè té tants tipus diferents de campanes de vidre. No obstant això, la descripció bàsica d'això és que es tracta d'un barret molt ajustat d'ajust que va ser usat en general inclinat, coberta el front però tot i així que la gent vegi. El pèl va ser tallat sovint curta i amb un estil pla per encaixar en aquest tipus de barrets. El vestit de flapper també va sortir en la dècada de 1920, que era una mena de solta i rodona. 1920 no només l'aleta, i campanes de l'embargament, això també és quan les persones es van introduir a més roba casual, i va començar a usar els pantalons amb més freqüència. Els homes van començar a usar pantalons de peluix, i sabates de dos tons blanc i marró, o blanc i negre per a esdeveniments casuals. Havien vesteixen de negre, sabates de cuir patentat per a les ocasions formals, encara que l'encaix fins sabatilles estava començant a convertir-se en wieldly popular per als homes. Homes i nens dos portaven pantalons curts genoll anomenada roba interior. Portaven roba interior amb els seus suéteres. Una de les coses més famoses de la dècada de 1920 és la vestimenta del nadó. Era molt més pràctic, en lloc de vestits amb volants de punta, i altres vestits formals nadó dels anys 20 hi havia molta més roba còmoda, com ninots, i vestits curts. Per a les noies més grans es vesteixen diferent. En general, portaven vestits de cotó, jaqueta de punt, suéteres i sabates de lona o sandàlies.

A la dècada de 1930 la moda era molt semblant a un vestit de festa. Va ser ajustat, mostrant feauture més femení d'una dona, com els malucs, amb una gran V LOWCUT fer la part de darrere. El pèl era també molt gran, una mica com un afro. Alguns dels equips es basen en vestits de negocis però, estaven vestits de festa. Per a les ocasions formals els homes van començar a usar els pantalons més masculins, i vestits, i l'alternativa era un suèter i pantalons curts. A la dècada de 1930 vestits de bany femenins van ser molt reveladors com els que avui en dia programari. Les dones van començar a usar barrets d'estil mariner, i els homes van començar a usar berrets, i barrets de copa.

A la dècada de 1940 un canvi en la moda va arribar. La guerra havia acabat perquè la gent va començar a canviar en la moda que s'assemblava al guerrer mort que van lluitar en aquesta guerra. Així que per a les ocasions especials, si un home havia lluitat en una guerra que posaria l'uniforme, i la seva dona es posaria un vestit de faldilla de l'oficina de simple. Quan la guerra estava passant la gent no es Supplys limitat de coses que podrien portar, més que res de cotó, així com es poden imaginar la roba estaven molt unfashoinable, i estaven destinades només per cobrir el cos. Com he dit abans no hi havia gaire per triar la forma, però hi havia un grup anomenat Societat de Dissenyadors de Moda Incorporated, que probablement va fer el millor vestit de la dècada de 1940 de la poca oferta de materials per fer roba amb. Va ser molt important saber com fer punt, ja que fa molt fred i cal tenir bufandes, mantes i més barat. Esclops també van ser molt populars perquè el cuir era expesive però la fusta no ho era. Per a les ocasions formals els homes en general portava una camisa amb forma de V al front.

Al vestidor 1950-1957 formal encara "a", però després que les regles de vestir era més relaxat. Adolescents a tot arreu van començar a comprar la seva pròpia roba, ara que la guerra havia acabat, i que s'ho podia permetre. Negre i de cuir també van ser molt populars zones, algunes noies es van als balls vestida completament de negre. Roba de pijo, i el vestit de davantal també en l'estil de l'època. La faldilla de cotó matón també va ser una moda bonica, però era en general no en veu alta a l'escola, pel que poc a poc es va apagar.

A la dècada de 1960 més les coses es consideren "en" o "no" pels adolescents més rics, o més popular. Algunes persones no seguir a la multitud. La dècada de 1950 va ser majorment temes d'espai que fa la gent programari "de la moda de l'espai".

A la dècada de 1970 era més de la individualitat s'ajusti in La gent programari el que pensava que era "impressionant" o "cool". De la individualitat curs dirigit als hippies, els hippies solien portar pantalons trencats, camises de tu-die, o altres coses boges. Els homes en general portava un vestit blanc, pantalons de campana, jeans, vestits de pantalons i samarretes. Hi havia també els gòtics, punks i. Punks normalment fa servir botes de cuir negre i jaquetes de cuir, o els gòtics normalment programari coth negre de vegades fins i tot em pinten la cara blanca, portava ombra d'ulls negre i llapis de llavis fosc.

En els temps moderns és molt similar a la dècada de 1970 tots ens vesteixen amb la nostra pròpia manera. Malgrat algunes tendències estan començant a tornar, com la mirada dels anys 80 (pantalons amb faldilla) Si hagués de fer una predicció de com anem a vestir algun dia jo diria que probablement anem a vestir com ho fèiem als anys 80, encara més individual, sinó agrupats.