Idioma

dimecres, de gener 25, 2012

La Moda Al Llarg Dels Anys Passats A Espanya

Durant el segle XVI, Espanya era àmpliament conegut per la moda i l'elegància. La roba tradicional espanyola era àmpliament conegut per l'elegància, l'austeritat, la rigidesa i magnífica decoració.

Els teixits tela utilitzada per a la fabricació de roba tradicional espanyola era ric i pesat, amb decoracions en or i fil de plata amb pedres precioses o perles. La cultura àrab una gran influència espanyola vestir-se, sinó que introdueix brodats rics, l'ús de joies, botons joia, punts i ornaments, així com les faixes pesades i colls.


Capes, cotilles, mirinyac, que van ser en forma de campana tot es va originar a Espanya. Espanya es va negar a desenvolupar o canviar el seu "sentit de la moda i va seguir utilitzant aquests estils així després que s'estaven desactualitzats, aquesta va ser la principal causa que Espanya renunciï al seu títol com el centre de la moda europea de ciutats com París.

Avui dia, l'espanyol robes tradicionals són realment molt colorits. La majoria dels ciutadans espanyols en el seu vestit tradicional fa servir per a festes i corregudes de toros. El vestit dels toreros s'ha mantingut igual en els últims anys. La capa del torero, el capot de passeig, portat per la seva entrada solemne en el ring, està decorat i usat encara.

Roba tradicional espanyola ve en diferents formes. Els més utilitzats són Mantilla, Peineta, Gilet, etc