Idioma

dimecres, de desembre 21, 2011

Com la moda canvia en els temps a l'India

De fet, hi ha un canvi en les tendències de la moda, i gairebé cada sis mesos. Això té un paper important en la indústria de la moda a l'Índia s'ha incrementat dramàticament.
L'augment actual del creixement econòmic a l'Índia va ser una important influència en els canvis de la moda. La consciència i el poder adquisitiu mitjà han provocat una explosió sobtada. L'entrada de la indústria de la computació està canviant ràpidament el mercat de treball i la cultura.


És notable la necessitat de portar roba còmoda durant les llargues hores va conduir a un canvi en la demanda global d'ús d'oficina) (que inclou roba d'esport.
Passat indígena popular es limita principalment a Saris diferents tipus i mitjans del segle 20 va ser a veure alguns canvis. Producció a l'Índia és considerada per l'estil en la manera dels indis de l'oest. L'estil indo-occidental és una barreja de modernitat i tradició. Aquesta és una fusió de la salwar (que era un Kurti modificat) i baixa els pantalons texans mitjana. Un altre vestit tradicional de l'Índia que les dones simbolitzen és Sari. Fins i tot si hi ha moltes variacions dels talls i els patrons de Saris, però aquest tipus de roba és molt similar a l'antiga. Sari generalment s'usa un senzill vestit de les dones índies que es troba avui en condicions favorables, com ara casaments i celebracions. Es tracta d'un ritual de portar a una dona Sari en el dia del seu matrimoni. Saris amb diferents tipus de teles i el disseny (en alguns casos, com en Benarasi) són teixits a mà. Alguns dels tipus més populars de saris indis són Benarasi, Kanjeevaram, Bandhej, Chanderi, Chiken, Hakob, i tèxtils, Baluchari, Patolo, Phulkari i Saris Parsi ..



 



















Un altre vestit d'indi molt popular és el salwar. La tendència de la roba dels estats de Panjab i Caixmir desenvolupats. A poc a poc, la tendència s'ha estès en longitud i amplada del nou estil del país i de la gràcia. Moltes varietats i tipus de mercat de la moda salwar observat certa influència de la cultura occidental i altres Estats encara tenen la bellesa tradicional. Com Sari, salwar és també una varietat de teles i adorns.
En tots aquests casos, la dona treballa, la moda de dissenyadors de l'Índia. No va perdre uns quants que van més enllà de l'atenció a la importància del creixent nombre de dones a l'Índia Jobs ara presenta. No hi ha cap professional de l'Índia dissenyador elabora material per a les dones que treballen - que inclou bosses, ulleres de sol, sabates de taló i fins i tot consol - que les dones tant poder com s'enfonsa el plaer.
Quan es tracta de moda per als homes, són els pijames Kurt tradicional i alhora a la imatge. Encara que s'utilitzen molts materials, dissenys i decoracions per al disseny de la roba, l'horari canvia amb les tendències de la moda. Occidentalització va portar jeans de moda, pantalons i codrois. La disponibilitat de teixits i colors ha canviat amb el temps. El que és nou sempre és benvingut a venir, però encara avui en dia els homes usen el dissenyador Kurt pijama kurta dhoti o per a ocasions especials i festes d'encant i elegància, afegir les personalitats.

        


                             
Encara que l'Índia es veu influenciada per la cultura occidental, la gent és atreta a la frontera d'estils bonics i distintius i tendències de la moda a l'Índia. Roba de l'Índia té una gran influència en el món de la moda internacional.