Idioma

diumenge, d’abril 08, 2012

Moda a Rússia

Rússia és una gran nació i per tant, el tipus de roba que es donés compte en les botigues especialitzades de Moscou, naturalment, seria molt diferent de la trobada a Sibèria. El cuir és un fetitxe a Rússia. Alineat amb la pell, la mirada s'ha convertit en sinònim de roba de Rússia. En general, els homes tradicionals russos els agrada presumir d'una gran quantitat de pell. De fet, fins avui, sense importar l'època de l'any és, una jaqueta de cuir és una cosa genial tenir! Les dones russes usar vestits o faldilles llargues i bruses i m'encanta fer gala dels talons alts.


Preferències de color a la roba de Rússia

Hi ha una clara diferència en la preferència de color i el tema dels homes i dones a Rússia, mentre que els homes no ho fan en general, com presumint de colors brillants en la roba, les dones ho fan. Els homes prefereixen tons sobris i terrosos i prefereixen mantenir la calma de la mirada. Molts russos troben en blanc i negre és molt elegant. Escullen els colors foscos, principalment a causa de la quantitat de pols i el fang voltant i això és una opció pràctica que va de generació en generació.



 Els russos usen diferents colors en massa ocasions, però els colors que trien sembla que parlen del seu estil de vida! No és impossible amagar el fet que els russos treballen molt dur i la seva peus a terra actitud es veu a la roba també.Els colors sovint es veuen en homes i dones russos parlen de la seva ocupació i estil de vida. Els colors són d'una escala diferent. La resta del món s'utilitza per a persones que porten blau, vermell, groc i fins i tot rosa. No obstant això, quan es tracta de colors impactants i profunds, només els russos saben com fer ostentació. I la bellesa d'aquestes persones rau en el fet que els matisos dels colors es veuen diferents en ells i encara més natural! Els teixits normals que trien com a complement de les condicions climàtiques. Ells utilitzen una gran quantitat de llana i lli, ia l'hivern de Rússia "assassí", les pells són una opció bastant natural.

Vestit tradicional Dels homes russos

Una camisa de màniga llarga, com peça de vestir que és la meitat de la cuixa de llarg, conegut com kosovorotka és la camisa tradicional de Rússia. A diferència d'una camisa normal, té botons al coll, lleugerament fora del centre, que es va desencadenar i la camisa es porta estirant-la al cap. El kosovorotka paraula s'utilitza per referir-se a qualsevol tipus de camisa. Encara que hi ha camises separades per a nens i dones, kosovorotka són considerats com camises d'home. Àmpliament usat pels pagesos i gent de la ciutat fins al segle 20, avui s'ha convertit en el pilar de la dansa i la cançó russa conjunts folklòrics de música i com records.



Roba tradicional de Les dones russes

El vestit tradicional de les dones populars es diu sarafan, és una plana de pont-com el vestit llarg molt semblant a un davantal. Aquest vestit és d'una sola peça i no té mànigues, però les corretges a les espatlles prims que van ser decorades amb cintes, fils d'or o plata, i va fer més rígid. i es decoraven amb cintes, fils d'or o plata, o botons. En general, s'usa sobre un front tradicional de color blanc o de colors brillants brusa russa. Un sarafan típic tenia un cinturó de teixit a la cintura que tenien comptes o les campanes i va ser un dels materials impresos o de text. Encara és popular com un vestit lleuger d'hora d'estiu, tot i fer servir sense la brusa. Per festes i ocasions especials roba de seda o bé es va utilitzar per a la sarafan.


Barret tradicional de Rússia i Calçat

Pronuncia el nom de Rússia i la imatge de tapa de molles neu, abric de pell i el pèl a la ment. El casc més popular que manté als russos calenta durant els dies freds i nevats es coneix com el ushanka. Són capes de pell amb orelleres, que poden ser lligats a la part superior de la tapa o desgastat sobre les orelles. Un ushanka és la millor protecció per al cap en el dur hivern rus, i prova d'això és el fet que es va convertir en una part de l'uniforme d'hivern per als militars i la policia no només a Rússia sinó en molts altres països occidentals, com Canadà i Estats Units, com així. El enormement popular de tipus modern ushanka es fan generalment de pell de conill o de pell d'ovella.

                      


Fins a principis del segle 20, el calçat tradicional de camperols russos eren les sabates de l'escorça de l'arbre de til · ler o bedoll. Aquests sabates coneguts com les sabates de Bast, van ser teixides a mà que s'ajustava d'acord a la forma d'un peu i s'usa principalment durant el summer.Today, sabates del líber es veuen només com a part de vestits ètnics o disfresses grup de ball i són majorment venen com records . Valenki, o botes de feltre, són el calçat tradicional d'hivern rus i s'associen amb l'estil rústic tradicional. S'usen principalment en les gelades severes o quan les sabates d'altres no protegir-se del fred. Les botes s'usen amb botes d'aigua Valenki (chanclos) són populars en les zones urbanes i en general usat per nens petits      


          
El simbolisme de la roba de Rússia

Peces de vestir de Rússia és un espectacle de l'art popular tradicional i l'esperit de la cultura de Rússia. La roba tradicional de Rússia s'ha dissenyat per ressaltar la dignitat interior i la contenció emocional de cada dona. Els vestits tradicionals de Rússia no només són belles, però també molt convenient, i és especialment creat per al treball. La varietat de colors que s'utilitzen en els vestits tradicionals de mostrar la diversitat ètnica i és interessant notar que la paraula russa que significa "bella" ve de "Krasny", que és el rus de "vermell"!