Idioma

divendres, d’abril 06, 2012

Peces de vestir a Groenlàndia

Per descomptat el clima dicta el que la gent ha de portar en groenlàndia.

En l’hivern per al treball d'oficina i en l'interior de vida les persones porten els uniformes d'hivern còmodes de llana o pantalons iguals de pes civils i camises de màniga llarga. La parca amb caputxa sempre és present, a més de guants, és suficient per als viatges entre els edificis. Les sabates dels millors, amb una sola de unió, és el programari normal del peu.


Durant els mesos d'estiu la temperatura és tolerable de 45 a 55 graus F (7 a 13 C). Camises, suéteres gruixuts i / o jaquetes són raonables.


Els homes groenlandesos en el camí solen porten els pantalons fins al genoll de pell d'ós polar. La pell és a prova d'aigua i pròspera, per protegir si la caiguda dels caçadors a l'aigua. Són molt afortunats de tenir un parell d'aquests pantalons sempre, perquè els óssos polars són molt escassos i difícils de trobar i matar. Molts d'ells tenen parques fetes de pell de foca i guineu. En aquestes pells en general vesteixen parques de teles importades, abrics i suéteres de punt, en general de Dinamarca. Els homes usen el genoll botes altes fetes de pell de foca amb la pell a l'interior el que ells anomenen kamik.



Moltes de les dones es vesteixen amb un metre d'alçada botes de pell de foca, amb els cabells a l'interior i es retalla en blanc  conill o de pell de guineu. Per a un elegant aspecte més de la pell es blanqueja blanc i adornat amb els cabells de l'ós polar.



L'equip aquesta dona porta està feta de pell de foca.



Aquest és el vestit tradicional groenlandès cerimonial que la dona de l'esquerra està usant.