Idioma

diumenge, de maig 20, 2012

La Moda a Hongaria


Armilla tradicional hongarès i Faldilla



Una armilla sobre una brusa blanca i una faldilla estampada sovint constitueixen els vestits tradicionals de la dona hongaresa. Vestits tradicionals poden ser usades per als festivals i dies festius, casaments o altres ocasions especials.


Dona d'Hongria, amb tocat i vestit de perles



Una corona de flors senzilla adorna la corona d'aquesta dona vestida amb roba tradicional hongaresa. Els collarets al voltant del coll afegir un toc de color a la brusa delicada, d'encaix que porta per sobre del seu color brillant, amb flors impreses faldilla.


Disfressa d'Hongria de l'home - Escut dels homes vestit de Folk


Roba d'home popular a Hongria consisteix en botes, pantalons i una camisa que pot anar acompanyada d'una armilla o un abric. Aquesta ballarina folklòrica tradicional porta un abric llarg brodat en gran mesura i un barret.


El vestit popular dels homes i les dones d'Hongria



Davantals ricament brodats per a les dames i camises per als cavallers caracteritzar aquests vestits típics hongaresos. Els homes porten els pantalons ficats dins de les seves botes i barrets de cuir, i les dones porten faldilles de colors diferents i tocats brillants.


Botes tradicionals hongaresos






















Les botes d'aquests homes acompanyen el vestit nacional d'Hongria. Tingueu en compte les diferents variacions. Les botes de l'esquerra mostren els brodats de colors brillants que és una part tan important dels vestits tradicionals hongaresos. Les botes de la dreta són evidents, però no són, sense decoració. Una tira trenada de cuir adorna maniguet de la bota.