Idioma

diumenge, de maig 20, 2012

La roba tradicional de la Costa Rica

Costa Rica



Costa Rica està ubicat a Amèrica Central i com la majoria dels altres països de la zona que envolta, la seva història està profundament lligada amb la d'Espanya, es va  governar a Costa Rica com una colònia. No obstant això, Costa Rica encara té la seva pròpia identitat quan es tracta de roba i això es pot veure especialment en la roba tradicional de Costa Rica. Encara que avui en dia la gran majoria dels costa-riquenys usar la mateixa roba d'estil modern que tots els altres en el món ho fa, la roba tradicional encara s'usa a Costa Rica en ocasions especials.


Roba tradicional de les dones a Costa Rica



Per a les dones a Costa Rica, la vestimenta tradicional consisteix en un vestit dissenyat en un estil específic per incloure algunes característiques importants. En primer lloc, els vestits tradicionals que usen les dones a Costa Rica en ocasions especials tenen gruix i ostentós volants que sobresurten cap amunt i cap a fora de les espatlles i no hi ha mànigues que cobreixin els braços.

Els colors més populars per als vestits tradicionals de Costa Rica són els colors brillants com vermell, blau i groc. Sovint, la vestimenta tradicional a Costa Rica per a les dones consisteix en una faldilla llarga que arriba fins als turmells fabricats amb teixits brillants i colorits. De la cintura cap amunt un top blanc sense format està desgastat i aquests dos elements s'uneixen per una tela de color vermell brillant que s'embolica al voltant de la cintura semblant a una faixa. Sovint, una flor és artísticament col · locat a l'orella per rematar aquesta bonica vestit tradicional de les dones a Costa Rica.


Roba tradicional dels homes a Costa Rica



La roba tradicional dels homes a Costa Rica és simple però elegant. Igual que en les dones, un vestit tradicional de Costa Rica per als homes consisteix en una faixa, en general de color vermell. Això va acompanyat per agents camisa de color i pantalons blancs en general, tant en color, encara que això pot variar. A més, un vestit tradicional de Costa Rica per als homes també inclourà un vaquer del barret de palla tipus, així com un mocador vermell que es lliga al voltant del coll.

En el dia a dia, la roba habitual a Costa Rica és més o menys el mateix que vostè trobaria als Estats Units, es compon de samarretes i pantalons. Un punt interessant sobre la roba a Costa Rica és que malgrat el clima càlid i clima tropical, els homes rares vegades caminaven amb pantalons curts, però prefereixen usar pantalons. Els costarricenses tendeixen a usar només pantalons curts quan es va a la platja, encara que això no vol dir que vostè ha de sentir incòmodes amb pantalons curts, mentre que a Costa Rica.