Idioma

diumenge, de maig 20, 2012

La Moda A Laos


Roba d'Home

Els homes a Laos tradicionalment s'utilitzen pantalons senzills, camises i armilles com es pot veure en la foto el que porta l'home a la ma dreta. La camisa d'estil xinès amb mànegues curtes o llargues i botons és típic entre els laosians tradicionals. A més, una banda de colors brillants o faixa a la cintura és molt popular tant per a homes com per dones.



Roba de Dona

Tots dos vestits tradicionals Laos i Hmong èmfasi en brillants colors rosa, groc o blau.

 

Laos vestit tendeix a ser més cenyit al cos, amb un pareo i la part superior, i posa l'accent en els dissenys elaborats i brodats.

En canvi, el vestit Hmong inclou patrons de abaloris penjant a la falda, bruses de màniga llarga i barrets amples i rodons.


Joieria
                                                                                       

                                       
                            
Laos és també conegut per la seva joieria de plata. Ampli, punys teixits segueixen sent un estil popular entre els Laos, mentre que els hmong a favor de collarets, teixits elaborats en la forma d'una piràmide invertida, així com anells grans i penjants.


Tradicional al que modern

Amb les influències occidentals i la producció de la fàbrica, la majoria dels laosians s'utilitzen roba a l'estil occidental per a la vida quotidiana professional i privada. No obstant això, la roba tradicional de Laos segueix sent comú per a les ocasions especials com casaments i Any Nou Laos. A més, molts grups en comunitats remotes, com la Mien i Akha, tendeixen a usar la roba tradicional sobre una base diària.