Idioma

diumenge, de maig 06, 2012

Peces de Vestir en Camerun


Camerun - peces de vestir

Vestits tradicionals, varien molt d'una regió a una altra definida per la religió, patrimoni, costums tribals del clima, i les seves creences.



A la regió nord del Camerun, per exemple, que és predominantment musulmà, calent, àrid, amb un ric patrimoni flam de la vestimenta - de la llum és habitual vestit colorit flux lliure i coberta per al cap enriquit amb brodats usat per homes i dones, amb algunes modificacions de gènere.


  

Mentre que a la regió sud - un munt predominantment cristià, de pluges, de les terres forestals, i una herència bantu, els vestits són de diverses capes amb una barreja fascinant i els partits dels elements tradicionals brodats en ells. Aquests vestits prendre un punt de considerable temps per produir i són molt costosos.


           

Pagnes són molt útils per a les dones del Camerun. Nenes de Camerun el fan servir per portar els seus nadons a l'esquena (dorsal posterior), o per proporcionar sheade pel seu cap en l'extrem s'escalfa, i l'escalfament o durant les estacions plujoses. Pagnes són grans turbants de tela.



En els pobles a través de Camerun, els homes de Camerun i les dones usen vestits més tradicionals, mentre que a les ciutats a favor dels homes vestits d'estil més occidental o un toc modern dels afro-europeus vestits. Camerun noies de la ciutat a favor d'una barreja de vestit d'estil tradicional i occidental - Pagnes juntament amb les camises, bruses i una barreja de Afritude anomenada tal.



Això és en gran mesura pel que en Douala - la capital econòmica del Camerun, Yaoundé, i la capital política del Camerun

Influència de la religió, el clima i el colonialisme s 'a la roba de Camerun és molt visible.

Kabba - una peça d'un flux lliure de peces de vestir femenines - la perfecció de la zona de coll / espatlles al genoll i per sota. Usen sobretot per ocasions casuals i sobretot els cors d'origen. Prefecte moviment fot cos lliure i les condicions del clima.


Boubou - lliure de peces de vestir masculina que consisteix que flueix d'un a quatre peces - un desgast intern, un desgast exterior amb grans butxaques dels pantalons i una gorra d'un cap. Molt popular a la regió nord de Camerun i es poden trobar en gairebé qualsevol part del Camerun durant ocasions especials.